Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - رئيس سازمان بسيج مهندسين کشاورزي و منابع طببعي استان گيلان با اشاره به اينکه افزايش سطح زير کشت برنج در کشور امکان‌پذير نيست گفت: از طريق دانش فني و تجربي مي‌توان از هر هکتار شاليزار 2 برابر شلتوک دريافت کرد. غلامرضا ملک علي‌پور در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنيم در رشت، با اشاره به اينکه بحران آب عامل کنار رفتن 9 استان کشور از دور توليد برنج است اظهار داشت: بحران آب باعث شده است سطح برنج‌کاري در کشور کاهش يابد و تغيير سبک زندگي باعث کاهش نيروي کار در روستاها شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئيس سازمان بسيج مهندسين کشاورزي و منابع طبيعي استان گيلان با اشاره به اينکه افزايش سطح زير کشت برنج در کشور امکان‌پذير نيست اعلام داشت: از طريق دانش فني و تجربي مي‌توان از هر هکتار شاليزار 2 برابر شلتوک دريافت کرد.
وي با بيان با بيان اينکه اين امکان‌پذير است که برداشت شلتوک از مزارع استان گيلان از هکتاري 3.5 تن به بيش از 5.5 تن برسد بيان داشت: با استفاده توسعه تقويم زراعي و جلو آوردن 15 روزه زمان برداشت و توسعه فرهنگ برداشت دوم مي‌توان ايران را در زمينه برنج خودکفا کرد.
ملک علي‌پور با اشاره به عضويت 2 هزار و 500 مهندس کشاورزي در سازمان بسيج مهندسين کشاورزي و منابع طببعي گيلان گفت: با تشکيل انجمن علوم دامي و باغباني و گلخانه‌داران، گياه‌پزشکي و محصولات آبزي‌پروي در بسيج مهندسين کشاورزي خدمات مشاوره‌اي رايگان به کشاورزان گيلاني ارائه مي‌شود.
رئيس سازمان بسيج مهندسين کشاورزي و منابع طببعي استان گيلان ضايعات برنج را يکي از آسيب‌هايي که در توليد برنج وجود دارد خواند و بيان داشت: نمي‌توان تمام شلتوک را به برنج تبديل کرد‌.
وي با اشاره به اينکه مي‌شود از ميزان آسيب‌هايي که در توليد برنج وجود دارد کاست عافزود: اگر ميزان رطوبت شلتوک، ميزان آبياري در طول دوره داشت، ميزان سم و کود گياه، مدت زماني که شلتوک در انبار کارخانجات دپو ميشود تا به برنج تبديل شود و روش توليد برنج اصلاح شود ميزان ضايعات برنج از 35 درصد به 20 درصد در تن مي‌رسد.
ملک علي‌پور با بيان اينکه سالانه 2 ميليون و 400 هزار تن برنج در کشور توليد مي‌شود خاطرنشان کرد: با مديريت توليد و کاهش ضايعات بيش از 360 هزار تن به توليد برنج سفيد در کشور اضافه مي‌شود.
وي با اشاره به اينکه مهندسان اين سازمان نيازمند امکاناتي چون رطوبت‌سنج، نورسنج و ديگر ابزارآلات کشاورزي براي ارائه مشاوره بهتر به کشاورزان هستند اعلام داشت: با تعميرات به‌موقع ماشين آلات کشاورزي و مشاوره‌هاي تخصصي به صاحبان ماشين آلات، ضايعات برنج کم مي‌شود.
رئيس سازمان بسيج مهندسين کشاورزي و منابع طببعي استان گيلان با اشاره به اجرايي شدن طرح همگام با شيلات در جهت اصلاح رويه پرورش بچه ماهي، تغذيه و درمان آنها در سال 97 ابراز داشت: مربيان اين طرح شناسايي شده و در حال آموزش هستند.
ملک علي‌پور با اشاره به اينکه 2 هزار و 500 هکتار مزارع آبي پرورش ماهي گرمابي در استان گيلان وجود دارد اعلام داشت: متوسط توليد ماهي در مزارع گيلان به ازاي هر هکتار 2 تن است که فاصله زيادي با ميانگين جهاني 6 تن در هکتار دارد.
وي با بيان اينکه کشاورزان در حال حاضر فقط از 30 درصد ظرفيت استخرهاي ماهي خود استفاده مي‌کنند گفت: در سه سال آينده با آموزش مهندسان کشاورزي توليد ماهي گرمابي از 2 تن در هکتار به 4 تن در هکتار بدون افزايش هزينه براي کشاورزان مي‌رسد.
انتهاي پيام/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۷۸۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حماس: پیشنهاد فعلی مصر بهترین پیشنهاد داده‌شده به ما در ماه‌های اخیر است

به گزارش خبرآنلاین، یکی از مسؤولان جنبش حماس امروز سه‌شنبه پیشنهاد فعلی مصر را بهترین پیشنهاد ارائه شده به این جنبش طی ماه‌های گذشته دانست و ضمن اشاره به وجود اختلاف‌نظری درباره تعداد اسرایی که قرار است آزاد شوند، اظهار کرد: پیشنهاد مصر درباره قرارداد تبادل اسرا با اسرائیل و آتش‌بس در غزه مورد قبول دو طرف است.

به گزارش شبکه خبری «روسیا الیوم»، این منبع در حماس گفت: امکان دستیابی به توافقی طی روزهای آتی وجود دارد.

از سوی دیگر، رسانه‌های عبری در شبکه‌های اجتماعی نوشتند: «به نظر می‌رسد السنوار برای تایید چراغ سبز داده است.»

به گزارش ایسنا، امروز «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با «ایتامار بن گویر» وزیر امنیت داخلی این رژیم نشستی داشت.

همچنین قرار است کابینه جنگ رژیم صهیونیستی عصر امروز نشستی برای بررسی قرارداد تبادل اسرا و موضوع عملیات احتمالی رفح داشته باشد.

یک منبع آگاه از روند مذاکرات میان جنبش حماس و رژیم صهیونیستی به خبرگزاری «AWP» گفت: قرارداد میان دو طرف قریب‌الوقوع است و اگر برخی مشکلاتی که مانع از اجرای قرارداد شده، سریعا برطرف شوند، امکان امضای ان ظرف چند روز آینده وجود دارد.

310310

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901409

دیگر خبرها

  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • دولت تا حد امکان برای برنج و چای «خرید تضمینی» نخواهد داشت
  • هدف گذاری شیلات گیلان بر روی توسعه آبزی پروری با تکنولوژی‌های برتر
  • ۴۷ هزار هکتار شالیزار‌ در مازندران مکانیزه کشت شد
  • کشت نیشکر در ۲۹ هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان
  • کشت برنج در ۶۷ هزار هکتار شالیزار مازندران
  • کشت برنج در ۶۷ هزار هکتار از شالیزار‌های مازندران
  • حماس: پیشنهاد فعلی مصر بهترین پیشنهاد داده‌شده به ما در ماه‌های اخیر است
  • خزانه گیری ۱۷۷ هزار هکتار از اراضی گیلان
  • کشاورزی حفاظتی در گرمسار به هزار هکتار افزایش می‌یابد