Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از فارس، عیسی ملک پور اظهارداشت:سازمان سواد آموز ی در راستای سیاست اقتصاد مقاومتی و همچنین ایجاد اشتغال در جامعه در طی سال های اخیر فعالیت های خود را به صورت برون سپاری انجام می دهد. وی با تاکید بر اینکه برون سپاری با هدف شتاب بخشی به روند زدودن بی سوادی انجام می شود افزود: وظیفه اصلی سواد آموزی شناسایی ، جذب و آموزش بی سوادان جامعه است که این مهم در دوران قبل از ادغام نهضت سواد آموزی و آموزش و پرورش توسط آموزشیاران انجام می شد و پس از ادغام نیز سازمان سواد آموزی برای انجام ماموریت خود به روش برون سپاری تاکید دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سواد آموزی فارس گفت: از مشکلات سواد آموزی استان نبود انگیزه لازم و استقبال بی سوادان برای فرا گیری سواد ، مهاجرت و پراکندگی بی سوادان در سطح استان و همچنین عدم الزام قانونی جهت حضور بی سوادان در فرایند آموزش می توان نام برد. ملک پور گفت: در روش برون سپاری استفاده از توان بخش خصوصی چه به صورت تشکل های غیر دولتی و چه نیروهای دولتی همچون معلمین ، کارکنان رسمی سایر ادارات و بازنشستگان مورد تاکید است. معاون سواد آموزی فارس افزود: بر همین اساس کارگروه برون سپاری در همه ادارات آموزش و پرورش سراسر استان تشکیل خواهد شد و انتخاب ، معرفی و نظارت بر فعالیت تشکل های علاقمند به همکاری با سازمان سواد آموزی توسط این کارگروه انجام می شود. وی در ادامه گفت: در سال 95 نزدیک به 55 تشکل در سراسر استان فارس امر شناسایی، جذب و آموزش بی سوادان را بر عهده داشت و در سال جاری نیز ادارات آموزش و پرورش فارس با توجه به سهیه تعیین شده تنها پس از تعیین تشکل های طرف قرارداد با سواد آموزی و ثبت آنها در سامانه سواد آموزی ، امکان ثبت افراد بی سواد و تکمیل سهیمه تعیین شده خود را دارند. ملک پور با تاکید بر اهمیت نظارت بر فرایند سواد آموزی استان گفت:ستاد امتحانات استان وظیفه برگزاری ،کنترل و نظارت بر فرایند سواد آموز ی را دارد و سازمان سواد آموزی استان نیز تنها پس از تایید سلامت روند آموزش بی سوادان و بر اساس نرخ مصوب ،موظف به پرداخت هزینه می باشد. معاون سواد آموزی فارس گفت: در سال جاری هزینه شناسایی و آموزش و قبولی برای هر فرد در دوره سواد آموزی 760 هزار تومان ، دوره انتقال 840 هزار تومان و دوره تحکیم نیز 130 هزار تومان می باشد. وی همچنین گفت: در همین راستا و به منظور تشویق افراد بی سواد برای حضور در فعالیت های سواد آموزی 20 درصد از نرخ تمام شده دوره سواد آموزی به مبلغ 144 هزار تومان پس از قبولی به سواد آموزان پرداخت می شود که در سال قبل نیز نزدیک به 3500 سواد آموز قبول شده سال 94 موفق به دریافت این مبلغ شده اند. ملک پور با بیان اینکه حجم سهمیه استان در سال قبل 16 هزار نفر بوده گفت: با توجه به اینکه سواد آموزی استان فارس در چند سال اخیر توانسته بیش از حجم سالانه خود افراد بی سواد را تحت پوشش قرا ر دهد ، سهمیه این استان در سال 96 تقلیل یافته و سهمیه کنونی استان 13 هزارو 500 نفر می باشد که از این تعداد 1500 نفر باید از اتباع خارجی باشد. وی یاد آور شد : سهمیه استان فارس در سال جاری و در دوره انتقال 3 هزار و 200 نفر و در دوره تحکیم نیز 3 هزار نفر می باشد .

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۰۰۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور بیش از ۵۰۰ دانش‌آموز در «جشنواره ولاگ» فیلیمومدرسه

به گزارش قدس آنلاین، جشنواره ولاگ این مدرسه کمک آموزشی با هدف ترویج و تشویق بیشتر دانش‌آموزان به درس خواندن، در این دوره میزبان ولاگ‌‎هایی از دانش‌آموزان سراسر ایران شد. بر این اساس، دانش‌‎آموزان پایه اول تا نهم از یک روز درس خواندن خود با فیلیمومدرسه در قالب اسکول ولاگ (ویدیو درس خواندن)، از خود فیلم گرفته و با انتشار آن در آپارات، در این رویداد شرکت کردند.پ

در بخش آراء مردمی این رویداد هم ۹۷ هزار و ۴۳۱ رأی توسط مردم به ویدیوهای بارگذاری شده، اختصاص پیدا کرد.

میثم حیدری، مدیر اجرایی فیلیمومدرسه در خصوص آثار راه یافته به دومین دوره جشنواره ولاگ، بیان کرد: امسال تعداد شرکت‌کنندگان دو برابر دوره قبل بود و تعداد بینندگان و افرادی که رأی خود را ثبت کردند هم سه برابر شده بود. جریانی که نشان‌دهنده پیوند تکنولوژی با زندگی نسل امروز است و لزوم همراهی بیشتر با این نسل است.
سطح کیفی ولاگ‌های ارسالی هم موضوع دیگری بود که حیدری با اشاره به آن گفت: در بین بیش از ۵۰۰ ولاگ شرکت داده شده در جشنواره، شاید تعداد خیلی کم و انگشت‌شماری از آن‌ها دارای کیفیت مناسب نبودند و بقیه آثار از نظر کیفی در سطح بالایی قرار داشتند.

به گفته مدیر اجرایی فیلیمومدرسه، حضور خود فرد در ویدیو به همراه اجرای خوب و خلاق، داشتن سناریو و داستان در ویدیوها، کادربندی درست، کیفیت بالای ضبط صدا و تدوین با سلیقه و همچنین طراحی کاور مناسب از ملاک‌هایی بودند که در داوری‌ها مورد توجه قرار گرفتند.

همچنین در این دوره به برترین ولاگ سال در دو بخش انتخاب داوران و رأی مردمی، به هر کدام ۲۰ میلیون تومان جایزه نقدی تعلق گرفت و به بهترین اجرا و خلاقانه‌ترین ولاگ هم در هر بخش ۵ میلیون تومان اختصاص پیدا کرد.

برگزیدگان و شرکت‌کنندگان دومین دوره جشنواره ولاگ‌‏، از شمال تا جنوب کشور را شامل می‌شدند. اسامی این برگزیدگان نیز به این شرح است: علی ایمانی از گرگان، جایزه نفر اول انتخاب داوران، ابوالفضل حسن زاده از تهران جایزه نفر اول آراء مردمی، نیما فنی‌اصل از بوشهر، جایزه بهترین اجرا، فرید بیات از تهران، جایزه خلاقیت.

دیگر خبرها

  • آیین تجلیل از برگزیدگان یازدهمین دوره مسابقات دانش آموزی در همدان
  • باز شدن گره استخر دانش آموزی قوچان به دستان آب و فاضلاب
  • ۹۷ درصد مردم چهارمحال و بختیاری با سواد هستند
  • حضور بیش از ۵۰۰ دانش‌آموز در «جشنواره ولاگ» فیلیمومدرسه
  • اردو‌های تابستانی دانش‌آموزان یمنی 
  • برگزاری چهل و دومین دوره مسابقات قرآن دانش آموزی در کازرون
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • نیمی از بازماندگان تحصیل در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند
  • نیمی از بازماندگان تحصیلی در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند
  • برگزاری نهمین دوره مسابقات روباتیک دانش‌آموزی