Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@00:19:54 GMT

هفت سدخاکی در دشت شهرکرد احداث می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۱۲۹۸۶۵

هفت سدخاکی در دشت شهرکرد احداث می‌شود

فرماندار شهرکرد گفت: طبق پیش‌بینی صورت گرفته مقرر شده است که هفت سد خاکی از ابتدا تا انتهای دشت شهرکرد به منظور احیای این دشت احداث شود که مقدمات اجرای یکی از این سدها فراهم شده است.

حمید ملک‌پور در گفت ‌و گو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: جلوگیری از هدر رفت آب نیازمند برنامه‌ریزی و مدیریت منابع است و متاسفانه این امر کمتر مورد توجه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اهمیت این مسئله بایستی از سال‌های گذشته مدنظر قرار می‌گرفت، افزود: اکنون نیز نباید زمان را از دست داد.

ملک‌پوربا اشاره به تشکیل کارگروه احیای دشت شهرکرد در فرمانداری در راستای غنی‌سازی چاه‌های زیرزمینی، بیان کرد: روند منتقل شدن روان آب و آب‌های باران توسط دو تا سه کانال هدایت، به مناطق جنوبی و دشت شهرکرد در حال بررسی است.

فرماندار شهرکرد تاکید کرد: بعد از هر بارندگی آب با سرعت از دشت خارج و از طریق رودخانه خراجی به بیرون از شهرستان می‌رود، لذا بایستی برای حفظ آب در دشت برنامه‌ریزی موثر انجام شود.

وی تصریح کرد: طبق پیش‌بینی صورت گرفته مقرر شده است که هفت سد خاکی از ابتدا تا انتهای دشت شهرکرد به منظور احیای این دشت احداث شود که مقدمات اجرای یکی از این سدها فراهم شده است.

ملک‌پور اجرای طرح‌های گابیون‌بندی به منظور جلوگیری از خارج شدن آب باران‌ در دشت و آبخیزداری را از عوامل موثر در نشست آب به لایه‌های زیرزمینی و غنی شدن چاه‌ها دانست و گفت: مقدمات لازم برای انجام این فعالیت‌ها مهیا و برنامه‌ریزی علمی و جامعی در دست پیگیری است.

وی با اشاره به هدر رفت آب و لزوم احساس خطر و جدی گرفتن این امر، اظهار کرد: اگر این وضعیت ادامه یابد در سال‌های آینده با کم آبی زیادی روبرو می‌شویم.

ملک‌پور ارتفاعات اطراف شهرستان ازجمله وجود کوه جهان‌بین در منطقه هفشجان، ارتفاعات شمال و شرق شهرکرد، مجاورت فرخشهر و منطقه تنگ صیاد را مناسب برای اجرای طرح‌های آبخیزداری عنوان کرد.

وی خاطرنشان کرد: اهتمام تمامی نهادها اعم از جهادسازندگی، آب منطقه‌ای و آبفای شهری و روستایی در این زمینه لازم است.

فرماندار شهرکرد اظهار کرد: مهمترین عامل فرونشست دشت شهرکرد، کاهش آب‌های زیرزمینی است.

وی ادامه داد: سطح ایستایی آب در دشت شهرکرد به 26 متر رسیده است.

ملک‌پور اجرای طرح آبخیزداری در مجاورت مجتمع دامپروری فرخشهر، هدایت سرریز منبع آب کوهرنگ به دشت شهرکرد، ایجاد دو کانال انتقال آب با کمک شهرداری و هدایت آب تا جنوب شهرکرد را از اقدامات صورت گرفته در این زمینه برشمرد.

وی اضافه کرد: انتقال آب از جنوب شهرکرد به دشت شهرکرد با کمک کشاورزان در حال انجام است.

ملک‌پور خاطرنشان کرد: طرح‌های آبخیزداری مصوب شده، امسال با تامین اعتبار لازم اجرایی خواهند شد.

فرماندار شهرکرداظهار کرد: فرونشست آب در دشت شهرکرد موجب ایجاد بخشی از گرد و غبار در برخی فصول سال شده است که کاشت گونه‌های جنگلی در ارتفاعات شاه منظر در جنوب شهرکرد، از اقداماتی است که به‌زودی در راستای حل این موضوع انجام خواهد شد.

وی در پایان گفت: تعداد 800 حلقه چاه مجاز در دشت شهرکرد وجود دارد و خوشبختانه با کنترل‌های انجام شده، وجود هیچ چاه غیر مجازی تاکنون گزارش شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۲۹۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل در روند اجرای آزادراه شهید شوشتری ظرف ۱۰ روز آینده

تین نیوز

شهردار منطقه ۱۴ از بازگشایی مسیر آزادراه شوشتری ظرف ۱۰ روز آینده خبر داد.

 

 

به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم،  امیر شهرابی فراهانی؛ شهردار منطقه 14 در جریان این بازدید از محدوده خیابان رحیمی، سرای محله فیروزه و دوربرگردان سوم خرداد بازدید کرد و گفت: از عوامل خدمات شهری، ترافیک و عمران می خواهم که در روزهای آینده با حذف موانع و زوائد ترافیکی موجود در خیابان ها موجب سهولت تردد در محدوده منطقه شوند.

وی با تاکید بر کاهش بار ترافیکی افزود: لازم است ظرف یک هفته، با حداکثر 10 روز آینده مسیر مسدود در آزادراه شهید شوشتری حدفاصل اتوبان بسیج ـ محلاتی و پل ابوذر بازگشایی و مسیر تردد شهروندان همواره شده و از بار ترافیکی شرق منطقه کاسته شود.

شهردار منطقه 14 در حاشیه این بازدید با بیان آنکه طرح احداث آزادراه شهید شوشتری به عنوان تثبیت کننده حریم نهایی شرق تهران شامل احداث بزرگراهی شمالی ـ جنوبی در منتهی الیه شرق تهران است و بزرگراه امام رضا(ع) در جنوب شرق پایتخت را به بزرگراه شهید یاسینی در شمال شرق تهران متصل می کند، یادآور شد: طول این معبر بزرگراهی کمربندی بالغ بر 15 کیلومتر در دو مسیر رفت و برگشت به عرض پوسته تا 76متر است که هر مسیر شامل 3خط عبور بوده و در میانه مسیر از طریق تقاطع غیر هم سطح به بزرگراه شهید محلاتی متصل می گردد.

وی خاطرنشان کرد: به دلیل اهمیت این بزرگراه به عنوان کمربندی شرقی تهران و محور کمکی بزرگراه بسیج و نقش اساسی آن در هدایت ترافیک ترانزیتی برون شهری به خارج از شهر تهران و کاهش بار ترافیک در معابر شرقی، مدیریت شهری بر آن شد تا روند احداث این بزرگراه به عنوان یکی از اولویت های عمرانی از مسیر و محدوده منطقه تسهیل یابد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تسهیل در روند اجرای آزادراه شهید شوشتری ظرف ۱۰ روز آینده
  • احداث متروی رباط کریم؛ اجرای طرح بعد از تملک اراضی
  • تخصیص ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار برای احداث مخزن آب آشامیدنی در گوجان
  • تسهیل در روند اجرای بزرگراه شهید شوشتری ظرف ۱۰ روز آینده
  • اجرای طرح نظارت از تاکسی‌های سطح شهرکرد
  • برخورداری ۱۶۹ هزار مشترک روستایی از آب شرب تا پایان سال
  • اجرای طرح سرکشی از تاکسی‌های شهرکرد
  • خبر‌های کوتاه از نقاط مختلف چهارمحال و بختیاری
  • اجرای ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال و شبکه آب در طرح جهاد آبرسانی خوزستان
  • پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی پروژه نهضت ملی مسکن هیدج